Hakkımızda

Hakkımızda


2000 yılından günümüze konut ve endüstriyel tip genel mekanik tesisat imalat ve montaj alanlarında faaliyetlerini sürdüren Hidrotek Mühendislik , 2008 yılında Çelik Konstrüksiyon imalatını da bünyesine dahil ederek faaliyet alanlarını genişletmiştir.

 

Sahip olduğu proje, mühendislik ve uygulama deneyimlerini siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda değerlendirmekte ve gün geçtikçe alanındaki hedeflerini ve müşteri potansiyelini arttırmaktadır.

 

Ayrıca Hidrotek Mühendislik, alanında gerçekleşen yenilikleri gerek fuarlara ve seminerlere katılarak gerekse de literatürü takip ederek geliştirmekte ve bu yenilikçi bilgiler ışığında elde ettiği fikirleri proje ve imalat alanlarında uygulamaktadır.

 

Ayrıca bu bilgileri kullanarak müşterilerinin ihtiyaçlarına net ve en uygun çözümleri ortaya koyarak müşterilerinin koşulsuz memnuniyetini de sağlamaktadır. Hidrotek Mühendislik, “Doğal olarak istem dışı çabuk cevap veren davranış” anlamında kullanılan uluslararası bir kavramdır ve yangın savunmasının doğasında olan “çabuk önlem alma” anlayışı ile örtüşmektedir. Yangın, insan ve doğa için sayılı felaketlerden biridir ve çabuk reaksiyon verilmesi halinde can kayıpları ve hasar sınırlandırılmış veya azaltılmış olur.

Hidrotek Mühendislik

Mekanik tesisat sistemlerinde daha akılcı ve kalıcı çözümler

 

Telefon

0 262 646 55 25

 

Email

info@hidrotekmekanik.com.tr